Kies voor het gemak van alles onder één dak! Bij Autodroom kunt u met al uw autowensen terecht. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Kia of Suzuki of liever gaat voor een mooie occasion. Maar ook voor het onderhoud en de reiniging van uw auto, reparatie of schadeherstel kunt u bij Autodroom Helmond terecht. Financieren? Verzekeren? Ook dat kan bij Autodroom.

Autodroom Helmond bestaat uit de volgende bedrijven:

  • VDNS Kia
  • VDNS Suzuki
  • v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s (occasions)
  • Brabant Autolease
  • Autoschade Helmond
  • Carcleaning Helmond

Een zeer ruime keus

De showroom van Autodroom Helmond is maar liefst 8.000 m2 groot. Hier vindt u naast de nieuwe Kia en Suzuki modellen zo’n 300 occasions. Daar zit vast iets voor u tussen!

Uw auto is in deskundige handen

Eén van de paradepaardjes van Autodroom Helmond is de moderne werkplaats van 1.000 m2. Ook hier ziet u de kracht van samenwerken terug. In totaal maken drie autobedrijven gebruik van deze werkplaats. Gezamenlijk investeren we in de meest geavanceerde en efficiënte apparatuur. In de werkplaats zijn altijd vakmensen met specialistische kennis aanwezig. Gedreven professionals die zich graag laten uitdagen.

Prettige sfeer

Autodroom Helmond bezoekt u voor uw plezier. De klant staat er centraal en dat merkt u aan alles. Om te beginnen aan de vriendelijke en deskundige medewerkers aan de receptiebalie, die u graag verder helpen. Kunt u niet direct worden geholpen? Neem dan plaats in de gezellige leeshoek, waar u niet alleen kunt lezen, maar ook een film kunt bekijken. Wilt u liever doorwerken, terwijl u op uw auto wacht? In de businesscorner met internet- en laptopaansluiting bent u van harte welkom. Ook kinderen gaan graag naar Autodroom Helmond: onder begeleiding vermaken ze zich opperbest in de kidshoek.